Katja Kelloniemi

Toimin nyt ensimmäistä vuotta puheenjohtajana kerhossa. Aiemmin hallituksessa olen toiminut mm. sihteerin tehtävissä.

Ensimmäisen walesinterrierini sain vuonna 1998, Ch. Bartos High Voltagen, Xaran, josta myös kasvatystyöni yhdessä siskoni Heinin kanssa on lähtenyt käyntiin.

Tällä hetkellä minulla on kotona kaksi walesinterrieriä ja kaksi airedalenterrieriä. Pidän koirieni kanssa ulkoilemisesta niin kaupunkimaisemissa kuin lapin luonnossakin. Myös agilityn harrastaminen koirieni kanssa vie yhä enemmän ja enemmän aikaa vapaa-ajastani.

Miina Kauttu-Hirvonen

Toimin kerhon jäsensihteerinä ja rahastonhoitajana. Ensimmäinen walesinterrieri Dylan (Matranensis Monty Pithon) tuli minulle vuonna 2011 ja seuraavana vuonna Dylanin kaveriksi saapui Myy (Ketcher Traiv Ayova). Perheessämme kolmen lapsen lisäksi on tuonut nyt vauhtia Dylanin ja Myyn vuonna 2015 syntynyt pentu Frodo (High Voltages Iceman).

Johanna Nykyri

Toimin kerhon sihteerinä ja agilityvastaavana sekä ylläpidän kotisivuja. Minulla on kaksi walesia Ami (Mindhunter As Lucky As Amiable, s. 2011) ja Ninni (High Voltages Jewellery, s. 2016). Ami kilpailee agilityn medi3-luokassa ja Ninni on jo tutustunut agilityhallien tunnelmaan. Tutustuin waleseihin vuonna 2005, kun kotiini muutti eläkepäiviä viettänyt Gala (Bartos Gala, 1995-2011).

Jaana Sinkkonen

Olen Jaana Sinkkonen ja hallituksen jäsen, ilman mitään erityistehtävää. Toimin kerhossa erilaisissa tehtävissä heti sen perustamisen jälkeen ja nyt usean vuoden tauon jälkeen on palattu takaisin.

Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä miehen lisäksi kohta 9-vuotiaat kerrynterrieri siskokset ja vajaa kolmevuotias walesi uros Atte. Ensimmäiset walesit tuli jo lapsuuden kotiini ja kolmen jääräpään jälkeen oli skottien vuoro. Mutta nyt on palattu takaisin walesi aikaan.

Aten kanssa harrastellaan kaikenlaista; agilityä, rally-tokoa, näyttelyitä ja viimeinen innostus on MEJÄ-jälki. myöskin hakua ja raunioetsintää on ollut kuvioissa. Kaikkea teemme kun se on kivaa, kisahermoja ei meikäläisellä ole.

Lisäksi jos aika antaa myöden, pidän ulkona ja metsässä liikkumisesta, puutarhan hoidosta ja kokkailusta.

Sari Makela

Sari toimii walesinterrierikerhon jalostusneuvoja ja vastaa jalostustoimi-kunnasta. Jalostusasioista ja jalostukseen liittyvästä tutkimuksesta voit lukea enemmän Jalostus-sivuilta.

Heidi Vahlsten

Heidi on walesinterrierikerhon pitkäaikainen pentuvälittäjä. Pentuvälitys-sivulta löytyy lisätietoa odotetuista ja syntyneistä kerhon jäsenten walesinterrieripentueista.

Katariina Martelius

Katariina toimittaa walesinterriereiden palstaa Suomen Terrierijärjestön Terrilife-lehdessä. Terrilife-palstan aineistopäivät ja muuta infoa löydät Terrilife-palsta sivulta.