Katja Kelloniemi

Toimin kerhon puheenjohtajana. Aiemmin olen toiminut hallituksessa mm. sihteerin tehtävissä.

Ensimmäisen walesinterrierini sain vuonna 1998, Ch. Bartos High Voltagen, Xaran, josta myös kasvatystyöni yhdessä siskoni Heinin kanssa on lähtenyt käyntiin.

Tällä hetkellä minulla on kotona kaksi walesinterrieriä ja kaksi airedalenterrieriä. Pidän koirieni kanssa ulkoilemisesta niin kaupunkimaisemissa kuin lapin luonnossakin. Myös agilityn harrastaminen koirieni kanssa vie yhä enemmän ja enemmän aikaa vapaa-ajastani.

Jaana Sinkkonen

Olen Jaana Sinkkonen ja olen kerhon varapuheenjohtaja. Toimin kerhossa erilaisissa tehtävissä heti sen perustamisen jälkeen ja nyt usean vuoden tauon jälkeen on palattu takaisin.

Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä miehen lisäksi kohta 9-vuotiaat kerrynterrieri siskokset ja vajaa kolmevuotias walesi uros Atte. Ensimmäiset walesit tuli jo lapsuuden kotiini ja kolmen jääräpään jälkeen oli skottien vuoro. Mutta nyt on palattu takaisin walesi aikaan.

Aten kanssa harrastellaan kaikenlaista; agilityä, rally-tokoa, näyttelyitä ja viimeinen innostus on MEJÄ-jälki. myöskin hakua ja raunioetsintää on ollut kuvioissa. Kaikkea teemme kun se on kivaa, kisahermoja ei meikäläisellä ole.

Lisäksi jos aika antaa myöden, pidän ulkona ja metsässä liikkumisesta, puutarhan hoidosta ja kokkailusta.

Marjo Takoja

Toimin kerhon rahastonhoitajana ja jäsensihteerinä. Koiria minulla on ollut tauotta vuodesta 1986; ensin kaksi cockerspanielia, niiden jälkeen kaksi saksanpaimenkoiraa ja bokseri. Nyt perheeseeni kuuluu - miehen ja kahden teini-ikäisen poikani lisäksi v. 2016 syntynyt walesinterrierityttö High Voltages Jacqueline eli tuttavallisemmin Jane. Kaikki aiemmat koirani ovat olleet uroksia ja edelliset palveluskoirat aika isokokoisiakin, joten niiden jälkeen tämä ihana pieni prinsessa on ollut aivan valloittava ihanuus ❤. Janen kanssa olen kokeillut kaikenlaista noseworkista doboon, mutta aktiivisemmin harrastamme agilityä ja tokoa.

Johanna Nykyri

Toimin kerhon sihteerinä ja agilityvastaavana sekä ylläpidän kotisivuja. Minulla on kaksi walesia Ami (Mindhunter As Lucky As Amiable, s. 2011) ja Ninni (High Voltages Jewellery, s. 2016). Ami kilpailee agilityn medi3-luokassa ja Ninni medi1-luokassa. Tutustuin waleseihin vuonna 2005, kun kotiini muutti eläkepäiviä viettänyt Gala (Bartos Gala, 1995-2011).

Sari Makela

Sari toimii walesinterrierikerhon jalostusneuvoja ja vastaa jalostustoimi-kunnasta. Jalostusasioista ja jalostukseen liittyvästä tutkimuksesta voit lukea enemmän Jalostus-sivuilta.

Miina Kauttu-Hirvonen

Vuodesta 2019 lähtien olen toiminut kerhon näyttelytoimikunnan puheenjohtajana ja sitä ennen toimin vuosia jäsensihteerinä ja rahastonhoitajana. Ensimmäinen walesinterrieri Dylan (Matranensis Monty Pithon) tuli minulle vuonna 2011 ja seuraavana vuonna Dylanin kaveriksi saapui Myy (Ketcher Traiv Ayova). Perheessämme kolmen lapsen lisäksi on tuonut nyt vauhtia Dylanin ja Myyn vuonna 2015 syntynyt pentu Frodo (High Voltages Iceman).

Heidi Vahlsten

Heidi on walesinterrierikerhon pitkäaikainen pentuvälittäjä. Pentuvälitys-sivulta löytyy lisätietoa odotetuista ja syntyneistä kerhon jäsenten walesinterrieripentueista.